Har du överoptimerat din blogg? Inte bra!

by Mikael Widéen on 2012/04/26

Om du överoptimerar din blogg eller sajt kan du få problem med Google och därmed sämre placering i sökresultaten. Men det finns som tur är saker du kan göra för att slippa att bli straffad för att du har överoptimerat din blogg.Skapad av disruptive.nu

{ 2 comments… read them below or add one }

Callena april 28, 2012 kl. 19:45

Ska bli intressant att se hur detta egentligen slår. Jag tror inte att det kommer att vara någon fara för dem som hållit sig till en rimlig nivå av upprepningar. Det här kommer nog mest att drabba väldigt spammiga sajter. Å andra sidan kan man fråga sig hur viktiga ankartexter, titles och rubriker kommer att vara i framtiden.

Svara

Property Marbella maj 2, 2012 kl. 17:23

Hejsan Mikael,
Blandat nytt och gammalt plus lite gissningar i rätt riktning från SEOMOZ, över spamming bloggar och siter kommer nog att drabbas.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: