Varning! Är din blogg säker mot hackare?

by Mikael Widéen on 2009/11/10

Hur skyddar man sin blogg mot hackare? Tyvärr är det en nödvändig fråga att ställa eftersom det finns personer som vill utnyttja din WordPressinstallation av olika anledningar eller bara förstöra för dig.


Wordpress säkerhet

Nyligen drabbades Blondinbellas blogg av en hacker-attack och låg nere några dagar. Men det finns en del sätt man kan skydda sig på. Jag letade därför upp några artiklar som du kan ha nytta av att läsa igenom och prova åtminstone några av de tips som ges i dem.

Den första artikel har jag själv skrivit som en gästartikel på bloggen WPXL.se där man skriver om WordPress generellt.Läs även andra bloggares åsikter om WordPress, säkerhet, hackare, plugin (Intressant?)

Skapad av disruptive.nu

Leave a Comment

Previous post:

Next post: