Blondinbella + Tailsweep = sant

by Mikael Widéen on 2009/09/10

Bloggnätverket Spotlife med Blondinbella i spetsen ingår samarbete med annonsföretaget Tailsweep som specialiserat sig på att visa annonser på bloggar.

Samarbetet innebär att Blondinbella och övriga bloggare hos Spotlife kommer att använda Tailsweeps annonsplatform för att servera annonser till mer än 400 000 läsare per vecka.

- Tailsweeps lösning gör det enkelt och kostnadseffektivt för annonsörer att kommunicera i bloggosfären och nu kommer de även att nå Sveriges största privata bloggare och ett av de stora bloggnätverken via oss med samma enkelhet, säger Joachim Lerulf, VD på Tailsweep.

Med tanke på att annonseringen på bloggar inte direkt har minskat utan tvärt om och att det finns företag inom olika branscher som är intresserade av att på ett lätt sätt nå ut till en sor publik verkar det här samarbetet vara ett steg i rätt riktning.

Idag jobbar ett stort urval av annonsörer från flertalet branscher med Tailsweep, som når ca 2,9 miljoner läsare per vecka i bloggosfären och i sociala medier.

- Spotlifes kunskap inom bloggosfären tillsammans med Tailsweeps styrka inom området bloggannonsering skapar ett perfekt partnerskap. Vi kan båda fokusera på det vi är bäst på och växa som företag. Med en annonsplattform från Tailsweep och Spotlifes bloggplattform skapar vi en balans mellan annonser och bloggarnas innehåll vilket blir till fördel för läsaren, bloggaren själv och annonsören, säger Tomas Lindhoff, CIO på Spotlife.

- Jag har stort förtroende för Tailsweep och deras kunskap inom branschen. Vi kommer komplettera varandra utmärkt i detta samarbete, menar Isabella Löwengrip, som driver bloggen Blondinbella.

Skapad av disruptive.nu

{ 3 comments… read them below or add one }

Nyabella september 14, 2009 kl. 09:06

Blondinbella tjänar ju redan sexsiffriga belopp på sin blogg…

Svara

Kalle Magnusson januari 2, 2011 kl. 16:57

Kanonintressant, här har du en ny läsare! Gott nytt år förresten

Svara

Mikael Widéen januari 2, 2011 kl. 17:22

Tack detsamma! Trevligt att du hittad hit.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: